Dags att gå på min första hundkurs i Huddinge

För några månader sedan blev jag hundägare till en liten labrador valp och nu är hon fyra månader gammal. Så tänker att det nu är dags att ta med henne på en hundkurs i Huddinge, där jag bor, för att lära henne lite trick och framförallt för att få lite tips kring hur jag kan göra för att lära henne att beta sig lite bättre. Jag ska inte säga att hon är galen men hon har väldigt mycket energi och eftersom det är den första hunden jag någon ägt så är det lite svårt att avgöra hur jag ska göra för att lära henne olika saker. Trodde faktiskt att det skulle vara lättare.

Jag har valt Hundläroverket AB som är beläget i Huddinge för att jag har hört mycket gott om dem. En av mina grannar, en av de jag pratar lite mer med, är också hundägare och gick också där på en hundkurs när deras valp var liten och han är nu väldigt lydig. Så hoppas på att min lilla tjej också kan skärpa till sig lite och blir lite lydigare, för annars blir det lite jobbigt. Jag har inte varit på Hundläroverket AB än men kommer självklart att skriva igen så att ni får veta hur jag tyckte att det var.