Redovisning är inte särskilt roligt!

Håller någon mer med mig om detta? Vad jag kan säga är att jag åtminstone inte tycker det är roligt. Som egenföretagare så dras man ju med detta vilket såklart är en del av det hela, men jag insåg snabbt att det var det nödvändiga ontet och att jag mer än gärna skulle leta efter någon som sysslade med redovisning i Östersund för att få hjälp. Jag visste inte direkt vart jag skulle vända mig någonstans, eftersom jag inte känner så många i branschen. Jag tog till med den gamla beprövade metoden att ringa runt och se vad som verkade intressant. Jag fastnade ganska snabbt för Bokföringsbyrån ett A AB. Jag läste mycket gott om dem på olika sajter på nätet, och fick ett trevligt och bra bemötande. Jag berättade om mitt behov och fick snabbt en offert som motsvarade förväntningarna. Efter det har vi haft ett nära samarbete; företaget sköter min redovisning, löneredovisning och hjälper med bokslutet. Jag kan verkligen rekommendera dem, och jag har inte haft ångest över redovisningen sen jag anlitade dem.