Sommar och solglasögon

I och med att det börjar bli varmare och framförallt mycket soligare så har jag börjat plocka fram mina sommarkläder. Och det är mycket sneakers och kepsar men även solglasögon. Och det var då jag insåg att jag inte har några bra solglasögon för att de jag hade förra året gick sönder i en av skalmarna. Så jag gick direkt in på Prylexperten Väst för att se om de hade några solglasögon i Kalmar till salu. Och det hade de verkligen. Problemet för mig blev att välja.

Jag måste erkänna att jag faktiskt besluta mig för att beställa flera par solglasögon från Prylexperten Väst, jag beställd tre olika par. Men det är väl inte så farligt, för jag menar solglasögon behöver man alltid och det är kul att kunna ha några att växla mellan också. Så det blev att jag valde just det att beställa tre par solglasögon från Prylexperten Väst i Kalmar och det gjorde jag igår så de kommer förhoppningsvis i slutet av veckan, för de hade ganska snabb frakt, vilket är väldigt skönt. För det jobbigast är när man beställer någonstans ifrån och det tar en evighet innan man får det hem till dig, men inte från dem utan de ska leverera det inom några dagar från det att beställningen genomförts.