En jättebra byggfirma

Välkomna, välkomna ska ni vara till denna bloggen. Idag är det dags att prata om en byggfirma i Borstahusen som har hjälpt mig med att bygga in en bokhylla i väggen. Varför jag valde att bygga in den i väggen är för att det rummet redan är ganska litet och ska man ha en stor bokhylla där så går det nästan inte att gå in där.

Jag har sedan jag var liten alltid velat köpa ett hus och nu har jag gjort det med min fru och vi har levt där i ungefär fem år och på den tiden har vi hunnit skaffa tre barn, så det är full fart hela tiden. Vi har fått renovera om i huset en del och då har vi tagit hjälp av en byggfirma i Borstahusen som heter Tommy Glansk Anläggning och nu har de som sagt hjälpt oss att bygga in en bokhylla i väggen på vårt kontor så att vi kan få plats med alla pärmar och papper som ska sorteras. Kontoret var mycket större innan, men eftersom vi fick så många barn på så kort tid var vi tvungna att prioritera och göra varsitt rum till barnen och helt enkelt förminska kontoret som vi inte använder så ofta. Allt blev hur bra som helst och det är tack vare denna byggfirma i Borstahusen. Nu har vi en fin bokhylla på kontoret och det är skönt att den inte tar upp halva rummet, utan den är i väggen och man lägger nästan inte märke till den och det är skönt. Jag kan lägga upp en bild på den på Instagram, men det gör jag när jag kommer hem eftersom jag inte har någon bild i telefonen. Vi hörs när jag kommer hem!