Ett företag inom ventilation i Linköping

Hej och välkomna till dagens inlägg, alla fina och trevliga följare. Nu var det ett par veckor sedan jag skrev på bloggen för det var nämligen så här att det var en firma här som dränerade runt grannens hus och de grävde av kabeln till bredbandet. Visserligen hade jag kunnat använda mobilen men det blir så liten text tycker jag så jag har i stället valt att vänta med att skriva inlägg tills bredbandet kom igång. Nu ska jag berätta att det finns ett företag inom ventilation i Linköping som jag har fått hjälp av då det var fel på ventilationen i villan. De tidigare ägarna hade renoverat köket och förstört ventilationen. Renoveringen såg fin ut på ytan men var inte gjord riktigt, och för att komma tillrätta med ventilationsproblemet valde jag att vända mig till Kesséns värme & Ventilation, ett företag ni kan läsa mer om här

Det här företaget har nu rättat till det som var felaktigt och nu finns det ventilation som fungerar som den ska. Som tur är tog jag tag i detta, för om jag inte hade gjort det hade det kunnat bli stora problem på sikt och det är inte säkert att villaförsäkringen hade täckt skador som kunnat uppstå på grund av en renovering som inte var fackmannamässigt utförd. Det är så viktigt med ventilation, och det är nog flera personer som inte riktigt förstår det här när de sätter igång att renovera. Det är i alla fall tur att det finns ett företag som kan det här med ventilation i Linköping på sina fem fingrar, och skulle någon av er behöva den här hjälpen kan ni alltid vända er till Kesséns värme & Ventilation.