Fixa din telefon i Uppsala

Nej men tjenare! Hoppas allt är grymt bra hos er idag. Jag skulle vilja rekommendera ett företag som ligger här i grymma Uppsala och håller på med att laga mobiltelefoner och även hjälper till med reservdelar och sådant! Företaget heter då alltså Kungsängs Teknik, och det är så grymt bra! Får alltid superbra hjälp av dem, och det är dit jag alltid går när jag får något knasigt problem med min telefon. Det är så himla lätt att hitta dessutom, då det ligger väldigt centralt i Uppsala. Så ni Stockholmare som följer mig och min blogg, detta är ett tips till er!

Ni ska jag inte vara så tjatig men tänkte bara ta upp det och rekommendera Kungsängs Teknik till er som har något strul med telefonen. De har även öppet både Lördagar och Söndagar, så det är grymt härligt att man kan gå dit och få sin telefon fixat om man då kanske är upptagen eller jobbar dagtid. Dock så har de öppet till kvällen på vardagar, men om man är som mig, så orkar man inte riktigt gå dit direkt efter jobbet! Några av er känner nog säkert igen er i det.

Tänkte kort avsluta detta inlägg nu och hoppas ni har en fortsatt härlig dag! Ta hand om er, och era telefoner! Det är grymt trevlig personal dessutom, väldigt lätta att prata och diskutera saker med. Är man okunnig eller oteknisk så är det bara att be dem om den hjälp eller de råd som du då behöver få av dem. Ha det gott. Vi hörs!