Fick hjälp av en elektriker efter åsknedslaget

Elektriker i Karlstad finns det många att välja på så att jag valde att vända mig till det här företaget kommer sig av att de en gång innan hjälpt mig och kände att det var ett bra företag som inte kostade alltför mycket att anlita. Åskan slog ner och det small till i huset. Sedan osade det bränt och det kom sot från flera kontakter. Ingenting med elen fungerade men nu gör det det igen! Det tråkiga var att både tv och datorn gick sönder och det gick inte på försäkringen. Det kostade några tusenlappar att skaffa nytt så den där planerade semestern fick jag ställa in. Men, sånt kan hända men det är bra om man drar ur kontakterna när man ser att ovädret närmar sig och det hade inte jag gjort och då gick det som det gick.

I alla fall, denne elektriker kunde komma samma dag som detta hade hänt, men det visade sig att det var en så stor skada så han kunde inte laga allt den dan, för han behövde åka till firman och hämta mer material. Men dan efter var han tillbaka och det tog en förmiddag sedan hade han lagat allt och satte även in en jordfelsbrytare. Nu ska det vara lite säkrare. Det som gläder mig är att inte hela huset brann ner så låt oss knäppa våra händer och hoppas att jag slipper råka ut för detta igen och att det inte händer er också. Då var det inte så mycket mer jag skulle dela med mig om till er för den här gången men jag hoppas att det här inlägget kommer att bli läst av riktigt många här i Karlstad. Nu vet ni i alla fall om ett företag som ni alltid kan höra av er till om ni behöver en elektriker!