Tips för en lyckad fönsterputs

Jomen gud vad roligt att du har kommit hit till min städblogg! Varje vecka skriver jag och berättar om mina städtips och i dag är turen kommen till till det här med fönsterputs. Jag gillar denna syssla för jag har fått in det rätta knycket. Sedan kan jag väl ärligt erkänna att i tider då jag inte haft tid, som innan jul, ja då vände jag mig till ett företag som finns till för alla som vill få hjälp med fönsterputs i Kungsbacka med omnejd. Och dem kan ni alltid anlita på grund av deras expertis, men om ni följer mina tips på fönsterputs så kommer det gå som på räls och ni kommer att ha de finaste fönstren i hela bostadsområdet, lita på det! Vad är det då som gör att ni kommer lyckas. Jo, om ni följer stegen här nedanför så förstår ni hur ni ska göra och det är inte alls särskilt besvärligt.

Innan du börjar så är det viktigt att du ha redskapen redo. Följande fönsterputs räcker för att rengöra ett fönster, men om du har fler än ett fönster kan du lägga till ytterligare en trasa och en hink med lite fönsterputs i.

– En hink

– Två mikrofiberdukar (en för tvätt och en för sköljning)

– Lite hushållspapper eller tidningspapper

– Ett rivjärn (eller ett gammalt rivjärn) och en citron eller annan citrusfrukt.

Nu ska vi börja fönstertvätta! Följ alla steg och jag lovar att dina fönster kommer att bli gnistrande rena på nolltid. Efter detta kan du skratta högt när folk frågar om dina fönster eftersom de aldrig kommer att få så bra resultat om de inte vet denna hemlighet! Förbered fönsterrengöringslösningen (du behöver bara blanda den en gång)

– Blanda 1 kopp fönsterputs med 25 ml citron saft i en hink

Fortsättning följer i morgon!! Kom tillbaka då!